5. turnir JL SQZS 2015

posted in: Novice 0

5. turnirja v ŠPORT PARKU KRSNIK (Dol. Počehova pri Mariboru) v sezoni 2014/15, ki šteje tudi za JL SQZS, se je udeležilo 14 tekmovalcev, 10 igralcev in 4 igralke. Le te so odigrale ločen turnir, najboljši dve pa sta se pomerili še v finalni skupini s fanti.

Zmagovalka ženske konkurence je Pija BRGLEZ (2ž), ki v skupini v sistemu igranja ROUND-ROBIN premagala vse nasprotnice. Edini poraz proti Piji je za Saro ROJNIK (1ž) pomenil osvojitev drugega mesta, obema pa je premoč morala priznati Pia ERJAVEC (3ž), kateri se je poznalo pomanjkanje tekmovalne prakse v zadnjem času. Pohvale mladinki Lini KOPŠE, ki je imela pogum stopiti na igrišče proti toliko močnejšim nasprotnicam.

Prepričljiv zmagovalec turnirja v skupni konkurenci s svojo 11. zmago v Šport parku Krsnik je  Zoran REPIJA (4m), ki si je finalni dvoboj priboril s pol-finalno zmago s 3/1 proti Tomažu ČAMPI (3m), v finalu pa turnirsko zmago v zelo dobri in na trenutke izenačeni igri proti novincu naših turnirjev Roku REPOVŽU (2m) s 3/0. Roku je v drugem polfinalnem dvoboju Miha PETEH (2m) nudil več kot le dober odpor, zadoščenje pa je nato našel v dvoboju za osvojitev tretjega mesta, kjer je v vseh treh setih le z dvema točkama prednosti premagal že vidno utrujenega Tomaža.

Sara in Boris GRUT sta se odločila, da si bosta delila 5. mesto in sta ubrala pot svak pod svoj tuš. Redni gost naših turnirjev in večni borec na igrišču ter ambasador dobre volje Srečko KREGAR je v borbi za sedmo mesto moral premoč priznati Piji.

 

Kompletne rezultate oz. končni vrstni red si lahko ogledate na pripeti pdf. datoteki.

 

Rezultati turnirja SKUPNO

Rezultati ŽENSKE