Nudimo vam kompletno ponudbo, kjer vam profesionalni kuhar pripravi hrano, katero si samopostrežete. Da pa vam bo hrana bolj teknila, lahko najamete katero od športnih igrišč in se zabavate v sproščenih tekmah. V primeru slabega vremena vam je zagotovljen prostor v naši gostinski sobi ali zimskem vrtu.

Na voljo sta vam dve med sabo ločeni terasi


Južna terasa

V naravni senci vrbinih in brezovih dreves vam nudimo prostora za do 75 ljudi. Postrežemo vam hrano iz roštilja s prilogami po vaših željah, kot sladico pa poskusite našo skutino ali orehovo gibanico iz krušne peči. Na voljo so vam tudi vse športne aktivnosti, ki jih nudimo ter otroška igrala za naše najmlajše.

Zahodna terasa

Pod nadstrešnico vam je na voljo prostor za 50 ljudi. Postrežemo vam hrano iz roštilja s prilogami po vaših željah, kot sladico pa poskusite našo skutino ali orehovo gibanico iz krušne peči. Na voljo so vam tudi vse športne aktivnosti, ki jih nudimo ter otroška igrala za naše najmlajše.

V kolikor ste ob naši športni ponudbi zainteresirani za še bolj aktiven in zabaven piknik ali zabavo, vam priporočamo, da si ogledate ponudbo BrezmejnaDimenzija.